Sexy motherfucker.

Zo dan. Ik woon eindelijk weer op mezelf. Lekker in m’n eentje, alles naar mijn smaak en geen gezeik en gezanik aan m’n harsens van een instabiele gek genaamd ‘ex’. Ik vind het heerlijk.

Dat moet uiteraard gevierd worden met drank en vele avondjes uit. Mijn nichtje en ik zijn sinds een tijdje geleden een beetje verslaafd geraakt aan een bepaald soort borreltje. Wij noemen het spraakwater. Het heet Liquor 43. Nou drinken we dat toevallig al een hele tijd op het terras van onze favoriete bar in de stad. Zo’n lange tijd, dat wanneer wij aan komen lopen er spontaan flessen Liquor 43 uit alle hoeken en gaten vandaan worden getrokken door collega-barretjes waar geen alcohol verslaafden zitten te tanken. Goed. Anyway, er werkt daar een meneer, en die meneer vind ik wel interessant en hij mij ook wel. Laat ik hem barman noemen.

Barman luistert erg goed naar ons. Ik was vorige week ff plassen. Als ik dat ga doen, loop ik langs de bar. Ik liep naar binnen op mijn hakjes en ik ving zijn blik. Ik zie zijn lippen bewegen maar verstond natuurlijk geen reet van wat hij zei, dus ik loop terug. Hij vond mijn kapsel erg mooi en zei dat ik dat wel vaker zo mocht dragen. Nou sta je bij mij al 1-0 voor als je iets positiefs over mijn haar zegt. Mijn haar is namelijk fucking kapot gebleekt omdat ik ooit eens van zwart naar pornoblond wilde en daarna weer terug naar zwart. Maargoed. Ik zei dankjewel en liep grijnzend naar de plee. Eenmaal klaar loop ik weer naar buiten en ik zie hem daar staan. Hij praat met mijn nichtje. Hij loopt weg en zij begint keihard te lachen en proest “hij weet nu waar je woont hahahahaha” uit. Godverdomme.  Oke. Niks aan de hand. Hij gaat me heus niet stalken. Tien minuten later schrikken we ons het leplazerus. Meneer staat ineens aan tafel met twee glaasjes spraakwater en een taartje, met een sterretje erin. “Om het te vieren!” zegt hij.

Inmiddels was de tussenstand al 6-0.

Nou waren we er gisteren weer. Na het standaard babbeltje wat we hebben samen gebeurde er ook iets anders. Elke keer wanneer ik naar binnen liep om te plassen stond hij achter de bar. Nou is dat niet heel speciaal want hij is barman. Maar hij keek me aan. Doordringend. Heel erg doordringend, bijna beestachtig. En hij hield mijn blik vast. Zo vast, dat ik bijna naar hem toe werd gezogen. Dus toen stond ik daar aan de bar, geheel zonder aanleiding. Ik kijk hem aan en zeg “he watte?”

Ik zei niks hoor..
– Oh sorry.

Kan je gedachten lezen?
– Nee. Hoezo? Vertel.

Dat gaat nu niet. Ik ben aan het werk.

UHHHHHHHHH. Ja oke.. Dus ik lachte heel zenuwachtig en hij knipoogde naar me. God god. En toen moest ik dus nog naar de plee. Ik heb eerst een kwartier tegen de muur aan gestaan en mezelf in de broek gepist van het lachen. Dit soort dingen zijn namelijk super grappig met een drankje op. Uitgezeken. Ik moest maar weer eens terug, straks denkt hij dat ik zit te kakken ofzo.
En daar kwam weer die blik. Die blik ken ik. Die blik zegt: Ik wil je nu. Hier. Mocht dit niet duidelijk zijn, hij wil van bil. Boem boem dingen doen. Batsen. You name it.

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s