The Italian

Zo. Daar waren we weer. Weet je nog, die barman? He’s gone. In de tussentijd zijn er nog wel meer dingen gebeurt, waar ik heel graag alles over wil vertellen maar om bepaalde privacy redenen kan ik dat niet doen. Misschien ooit eens.

Na deze periode ben ik aan het daten geslagen, en wel via het welbekende Tinder. Wat een avontuur was dat. Mijn eerste match was een jongeheer van 36. Hij was leuk, spontaan, direct en sexy. Oh, en barman.

Onze eerste date was geen standaard date. Waar “normale” mensen iets gaan drinken, gingen wij een weekend naar Utrecht in een hotel. BAM. De eerste ontmoeting was op het station. En waar normale mensen elkaar drie wangkussen geven, gaven wij elkaar een lekkere tongzoen. Eenmaal in het hotel moest er natuurlijk meteen gebatst worden. Het was heerlijk. Kort daarna volgden nog meer van bil gaan sessies. Hij hield van dirty talk in bed. Ik was er eerst niet zo van, maar na een tijdje zat ik voorover geknield in zijn oren de meest vunzige dingen te fluisteren en vroeg ik of hij alsjeblieft bepaalde handelingen wilde verrichten met zijn mannelijk trots en zijn, uhh, woorden wilde omzetten naar daden. Ik zal je de details besparen. Nouja goed, je snapt het wel. Was leuk, maar puur porno.

Ieder mens begrijpt natuurlijk dat dit zo niet werkt. Hoe gezellig en fijn het ook was, we hebben in totaal drie dates gehad, bij mij hadden er meteen alarmbellen moeten gaan rinkelen. Het duurde ook niet lang voordat er een complete radiostilte was, en meneer het op bindingsangst gooide. Ik heb me de ogen uit de kop gejankt, maar uiteindelijk was het een wijze les.

Een paar maanden later ontmoette ik een andere jongeheer, ook via Tinder. Hij was niet het standaard type waarop ik normaal gesproken zou vallen, maar hij had iets. Hij was breed, groot, knap en geen barman. Hij was marinier.

Onze eerste date was wederom in Utrecht. Ik heb een of andere radar voor mannen uit Zuid Holland, dus we moeten altijd ergens in het midden van het land afspreken. We zagen elkaar bij een lunchroom. Vergeleken met zijn voorganger was hij heel netjes, geen woord over seks en hij probeerde niets. Totdat we voor de Domtoren stonden. We keken elkaar aan en toen stonden we ineens te zoenen. Later op de dag zijn we uit eten geweest, en vroeg hij of hij me thuis mocht brengen. Natuurlijk mocht dat, maar je voelt de bui al hangen, dat wordt seksen. Na een halfuur zoenen in de keuken zijn we maar verhuist naar de bank. En toen ging het los hoor. “Wat ben jij lekker zeg” “Vind je dat lekker schat?” “Zullen we maar naar de slaapkamer?” Hij praatte niet zo veel hoor, maar het ging dezelfde kant op als de vorige keer. Goed. We zijn van bil gegaan. Het was oke. Toen we klaar waren zaten we op de bank uit te hijgen en vroeg hij ineens; “Wat vond je van mijn piercing?”

Wat vond je mijn pier…. WAT?! Waar is die piercing? Wanneer? Hoe?

Hij had dus een eikelpiercing. Is niks mis mee, maar gast, kondig dat even aan van tevoren. Straks had ik in volle vreugde je pielemoos in mijn mond gestopt en BOEM verrassing! Piemel piercing. Ik reageerde heel koel en zei: “Oh, ik heb er eigenlijk niks van gemerkt”. En als je een opgepompte marinier bent is dat best wel pijnlijk denk ik. Kwam ik later pas achter hoor. Anyway, hij ging weg en heb nooit meer iets van hem gehoord. Maar wel steeds mijn foto’s liken op Facebook. Oprotten gek.

Ook hier had ik best even last van. Tweede keer daten, tweede keer zo’n snelle gladde Japie, tweede keer seks op de eerste date, en voor de tweede keer ben ik er in getuimeld. En dan voel je je best even kut. Maar ook hier leert men van. Namelijk dat Tinder niet werkt en mannen mongolen zijn. Nee geintje. Ik heb mijn lesje geleerd. Tinder werd verwijderd, Happn werd gedownload. Op Happn kan je, net als op Tinder, mensen liken, en bij een wederzijdse like kan je een gesprek aan gaan. Bij Happn zet je ook je locatie aan, je kunt dan zien wie er in de buurt dezelfde route als jij fietsen of rijden. Soms is dat best eng, want dan kijkt iemand je onderweg net iets te lang aan en dan denk ik meteen KUT HIJ HERKEND ME. Terwijl dat helemaal niet zo is. En iedereen is lelijk, behalve eentje. Een man was zo mooi, die blik in zijn ogen, ik was om. En daar was hij dan, The Italian.

XO

2 gedachtes over “The Italian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s