“Spuit Me Vol!”

Remember de man van de dirty talk in Utrecht? Ja ja, dat heb je wel onthouden natuurlijk he, viezerik! We gaat het even uitgebreid over hem hebben vandaag. Ben je preuts, lees dit dan alsjeblieft niet. Ben je familie, dan kan je beter weg klikken. Ben je op dit moment met mij aan het daten, scroll dan ff lekker verder. Serieus, ik ontmoette laatst een jongeman op Tinder. We hadden elkaar nog nooit gezien, hij las mijn blog en zei: “Ik hou er niet zo van om andere romances te lezen, ik weet nu alles over je seksleven.” JA DUHH. Dat is de rode draad van het verhaal, lul. Het is nooit tot een date gekomen, trouwens.

Goed. De man in kwestie en ik hebben elkaar leren kennen via Tinder. Hij was mijn eerste match ooit. Ik werd ’s ochtends wakker en daar zag ik onze hoofden naast elkaar met daarboven supertrots “It’s a match!” Wat een feest. We begonnen te praten over van alles en nog wat. Na een dag of twee chatten vlogen de selfies al over en weer. Hij stuurde veel foto’s van zichzelf, gewoon met kleren aan hoor. Ik was in die tijd nieuw in het datingcircuit, het schijnt tegenwoordig normaal te zijn om elkaar vaak foto’s te sturen. Welke idioot dit ooit heeft verzonnen is een eikel, want je moet er dus altijd goed uitzien. We vonden het wel gezellig zo online, maar wilden elkaar natuurlijk graag eens in het echt zien. Date time dus! Normale mensen gaan dan gewoon wat drinken samen, en als het gezellig is gaan ze ook nog dineren, en als het dan nog steeds gezellig is gaan normale mensen na het eten een alcoholische versnapering nuttigen. Wij waren geen normale mensen. Wij besloten dat het wel super vet zou zijn om meteen all the way te gaan en een hotel te boeken. Terwijl we elkaar niet kenden en nooit hebben gezien. Wiens idee dat was? Van mij. Wat een sloerie of niet dan? Hey, ik leef nog dus rustig aan met je oordeel. We spraken af op het station. Ik was fucking zenuwachtig. Hij was er al en stond boven op mij te wachten. Na een flinke zoektocht in dat godallemachtig grote onoverzichtelijke Hoge kut Catherijne vond ik hem. Hij leunde tegen een muurtje aan en had een sigaret in zijn hand. Ik liep zo charmant als ik kon naar hem toe. We zeggen lachend heeheeeeeee (of zoiets), hij strekt zijn arm uit naar me, trekt me naar zich toe en kust me vol op mijn mond. Met tong. Dat is nog eens een begroeting.

Zo. Het ijs is gebroken.

We lopen richting het centrum op zoek naar een taxi en rijden naar ons hotel. Eenmaal aangekomen pleur ik mijn spullen neer. We roken stiekem binnen een sigaret en hebben het over de kamer, en dat het wel een beetje gek is dat we dit doen, maar het helemaal niet gek voelt. Hij gaat op bed liggen, ik kom ernaast liggen en leun met mijn hoofd op zijn schouder. We liggen daar maar wat, we zijn stil maar het voelt niet ongemakkelijk. Het voelt juist alsof we elkaar al heel lang kennen. We kussen. En voelen aan elkaar. Heel lang. Op een gegeven moment zijn mijn kleren uit en ligt hij bovenop me. Het was voor mij al even geleden dat ik een piemel had gezien, laat staan gevoeld, dus je kunt je misschien voorstellen dat dit een hele sensatie was. Hij lag bovenop en deed zijn ding, toen hij bijna ‘arriveerde’ zei hij: “Ik hou het nu niet meer lang vol, maar dat snap je zelf ook wel denk ik”. Terwijl hij dat zei hing zijn pluk haar voor zijn bezwete gezicht. Holy crap wat was dat heet. Ik zei dat hij maar lekker zijn gang moest gaan. Nee, dat zei ik niet. We gaan hier nu schaamteloos over schrijven. Ik zei: Kom maar lekker schat. En dat deed hij. Voor de eerste keer seks met elkaar ging dit echt super goed. Hij was een professional denk ik, kan niet anders. We besloten hierna om ergens een hamburger te scoren en een rondje door de stad te lopen. We dronken koffie, we aten, we liepen, we reden terug naar het hotel om ons om te kleden voor een avondje uit en hadden weer seks. Daarna vielen we als een blok in slaap en werden we de volgende ochtend wakker gemaakt door de housekeeping. Het was al met al een fantastisch weekend samen.

Na deze date volgde al snel de tweede. Die was bij mij thuis. Hij zou voor me gaan koken en bleef slapen. Ik haalde hem op van het station. Ik was zenuwachtig om hem weer te zien maar had er ontzettend veel zin in. Hij was namelijk echt een seksgod. Wanneer we elkaar niet konden zien WhatsAppten we veel. We hadden ook best vaak telefoonseks. Dan niet met spraak, maar met tekst dus. En foto’s. Ik weet de eerste keer niet meer precies, maar volgens mij begon het met iets wat hier op leek;

“Lig je al lekker in bed?”

-“Ja net!” (Stuurt foto)

“Is het niet veel te warm om dat hemdje aan te hebben?”

-“Eigenlijk wel ja. Wacht, ik doe hem uit” (Stuurt foto)

“Sexy” (Stuurt ook een foto van zijn ontblote bovenlijf)

Nou zo gingen we dus even verder. Uitspraken als ‘Schatje wat zie je er mooi uit zo, maar ik zie je lichaam niet zo goed, mag het broekje ook uit?’ en ‘Kijk hoe hard ik ben’ (stuurt foto van harde pielemoos) volgden. Ik had hier geld voor moeten vragen bedacht ik me later. Want ja ik stuurde ook foto’s. Van mezelf. Van mijn naked body. En dit deed ik omdat ik daar achter stond, en omdat ik dat wilde. Hij heeft mij niet gedwongen of zoiets. Maar anyway, hij kwam dus langs en ging voor me koken. Daar stond hij dan hoor, opscheplepel in zijn rechterhand, een pan met pasta in zijn linkerhand. Ik zat op het bankje in mijn keuken, hij kwam achter mij zitten, met zijn benen om mij heen. Hij zoende me in mijn nek en streelde mijn hals met zijn vingers. Zijn vingers bewogen langzaam naar mijn mond en streelden mijn lippen. Ik opende mijn mond iets en hij duwde zijn vingers zachtjes naar binnen, ik zoog erop. Even een vraag aan al die mannen, waarom moeten jullie altijd jullie klauwen in mijn bakkes stoppen? Wat is dat? Is dat geil? Stellen jullie je dan voor dat jullie vinger een piemel is? Ik weet bijna wel zeker dat ze dat denken hoor. Weet je waarom? Omdat hij er naar keek, hij keek hoe ik op zijn vingers zoog en vroeg: “Vindt je dat lekker schatje?” Ik zei iets in de trant van “uhuh” want ik kon niet echt praten zeg maar, en hij zei: “Wil je zo een echte?” 

Zie je nou, ze denken dat hun vingers tien kleine piemeltjes zijn. Dat is toch grappig? Je moet je vent eens aankijken als je daarmee bezig bent en dat hoofd zien glunderen. Haha. We aten onze pasta en daarna hadden we seks. Aangezien hij nu de eerste moves had gemaakt wat betreft ‘dirty talk’ en het in de smaak viel (met hem, rustig aan!) ging het hek van de dam. Ik was nog helemaal niet bekend met het fenomeen ‘vies praten’. Ja, ik had er wel eens van gehoord, maar nog nooit toegepast. Het is toch altijd een beetje aanvoelen of iemand daar van gecharmeerd is. En doe je het dan zacht, lief en ondeugend of ga je lopen schreeuwen als een of andere pornoster? Dat laatste werd hem. Ik weet ook niet waarom, maar je schijnt alles een keer te moeten proberen zegt men. We gingen richting slaapkamer, hij ging op bed liggen, ik lag op hem. We zoenden, en ik daalde langzaam af naar beneden. Terwijl mijn mond vol zat met mannelijk trots vroeg hij “Daar hou je wel van of niet mop?” Uhh.. ZIE JE NIET DAT MIJN MOND VOL ZIT MET JOUW PIEL EN IK NIET KAN PRATEN IDIOOT?! Dat is net als dat je met zo’n mal in je bek ligt bij de tandarts en hij vraagt of je lekker ligt en alles goed gaat. Ik mompelde ‘Hmm Hmm’. Maar dan met iets meer sensatie en gevoel erin. Hij vroeg nadat ik klaar was of ik beetje geil was. Ik zei ja. Hij vertelde me dat ik ‘zo verschrikkelijk lekker nat was’ en ging in me. We deden het doggystyle en keken ondertussen in de spiegel naar onszelf. Aanrader trouwens. Hij sloeg me meerdere keren op mijn billen en toen was ik er ook klaar voor. Kom maar door met die ranzige praat. Komt ie aan hoor.

“OH SCHAT IK BEN ZO HARD!”

-“OHH JA?”

“JA FUCKING HARD. EN JE BENT ZO LEKKER STRAK”

-“Schatje je bent zo goed! OHH JA!”

“Ik ga je volspuiten schat”

-“Spuit me maar vol schat!”

Ja oké, ik schaam me dood nu ik dit zo op papier zet en tegelijkertijd lig ik krom van het lachen. Dit kun je echt alleen maar doen als het je allemaal geen flikker kan schelen en op dat moment kon het me dat ook niet. Het feit dat mijn buurman alles heeft gehoord wel trouwens, maar daar kwam ik later pas achter. Sorry man.

Dat was het tot zover. Mocht dit stuk goed in de smaak vallen, zal ik er nog een schrijven.

XO

 

 

 

3 gedachtes over ““Spuit Me Vol!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s