“Waarom Lig Ik In Bed Bij De Buurman?!?!”

Dag allemaal. Wat is het lang geleden hè? Ik weet het. Sorry. Ik kon even niet schrijven omdat ik dat had beloofd aan iemand. Maar aangezien niemand weet wie ik ben en niemand weet wie die iemand is, doe ik het gewoon. De groeten.

Een tijd geleden heb ik mijzelf in een relatie gestort. Het was erg kort, maar laten we het wel een relatie noemen. Mijn nichtje liep al een paar weken te zeiken. “Voeg hem nou eens toe op Facebook” “Misschien wil hij wel wat met je drinken” “Jullie passen zo goed bij elkaar!” Gevolgd door mijn ietwat nerveuze “JONGE HIJ IS MIJN BUURMAN, DAT KAN TOCH NIET?” Na lang nagedacht te hebben, besloot ik de beste man toe te voegen op Facebook. Ik ben zo’n persoon die niet dagelijks bij de buren op de koffie gaat dus je zou je voor kunnen stellen hoe heftig dit is geweest. Hij accepteerde mijn verzoek. Na drie rondjes spastisch rennen en vliegen met wapperende armen was de rust weder gekeerd. Om het te vieren werd er een fles wijn open getrokken, en na een glas of drie leek het mij een fantastisch idee om hem op date te vragen. Toen ik de volgende dag wakker werd hoorde ik een geluid. *pling*

WAT IS DAT

OHJA..

OH NEE!

Het was een antwoord van buurman. Shitzooi. Waarom moet je nou altijd zo’n grote waffel hebben? Dacht ik nog bij mezelf. Met verwilderd haar en samen geknepen ogen opende ik het bericht.

Lijkt me leuk.

Of iets in die trant, ik weet het niet meer precies. Maar oké, positief nieuws! Yes! Ik zal even beschrijven hoe onze relatie in elkaar zat, vóór dit moment. We zagen elkaar af en toe in de lift. Ik probeerde wel eens een gesprek aan te knopen maar we waren allebei verlegen en durfden beide niet al te veel te zeggen. Ik zag hem wel eens buiten lopen, toen plakte ik mijn gezicht tegen het raam om hem na te kijken. Dat was het. In ieder geval, ik had dus een date met de buurman. Deze was bij hem thuis.

Je weet hoe dit gaat hè? Ellenlange gesprekken op WhatsApp, Snapchats all over the place en weet ik het allemaal. Daar gaan we. Weer een date. Aangezien ik echt letterlijk naast hem woon was het niet ver lopen.

* ding dong*

Ik voelde dat hij me eerst checkte door het spionnetje in de deur. De deur ging open en daar stond hij wel, in strakke trui en ripped jeans. Hij zag er goed uit en rook lekker. Ik liep naar binnen en bleef stil staan in de hal. Ja, hoe begroet je elkaar, als je al twee jaar naast elkaar woont en nu ineens een date hebt? Dacht ik.

Even voor de goede orde. Buurman is geen oude vent van vijfenveertig jaar oud. Buurman is een jonge dertiger met een prachtig lichaam. Zo’n lichaam waarvan je denkt; HOE DAN. Zo’n lichaam waar je naast ligt en jezelf ineens een gestrande zeekoe vindt. Zo’n lichaam dat je overal aan wil raken, een lichaam dat veilig voelt. Zo’n lichaam dat zo perfect mannelijk is, dat je het wil likken. Overal. Goed, you get the picture.

Ik vond het wel toepasselijk om hem gewoon drie kussen te geven. Hij vond het wel toepasselijk om mij bijna een kus op mijn mond te geven. De uitkomst daarvan is dus één kus ergens tussen je wang en mond in. Nou, de ongemakkelijke toon is gezet. Ik kwam binnen en we gingen zitten op de zwarte leren bank in de woonkamer. Hij zette wat muziek op en ik dronk mijn vers ingeschonken witte wijn. De sfeer was goed. Niet geforceerd, maar lekker relaxed. We hadden het over van alles. De klik was er, de chemistry was top, dit moet wel een leuke avond worden! Na acht glazen werden we eindelijk wat losser. Nee grapje. Maar het helpt wel hoor, alcohol. Het ging ineens allemaal heel snel. We liepen een rondje door de buurt, deden een rondje jouw huis mijn huis en ineens keken we elkaar aan en stonden we te zoenen in de woonkamer. Volgens mij werd ik daarna op de bank geworpen en uitgekleed, maar zoals ik al zei was er alcohol, dus het kan iets anders zijn gegaan zoals ik het nu aan het beschrijven ben. We strompelden naar de slaapkamer en hadden daar seks. Toen ik op mijn rug lag besefte ik me ineens dat ik al een halfjaar geen seks had gehad. Laat staan een piemel heb gezien. Maar goed, dit was niet het juiste moment om daar even lekker uitgebreid over te liggen filosoferen want de piemel was al gearriveerd. Was de piemel goed? Ja zeker. Was de seks goed? Dat ook.

Toen we klaar waren ben ik om wat voor reden dan ook blijven slapen op de eerste date. Lekker fout. De volgende ochtend werd ik wakker in zijn bed. Waar ben ik in godsnaam? Dacht ik. Ohhh, bij de buurman. WAAROM LIG IK IN BED BIJ DE BUURMAN?! Oh, ja, ik weet het alweer. Ik zie niet zoveel want het is donker in de kamer. Hij slaapt nog. In de verte hoor ik een stem. Het klinkt als een heel zacht, zingend meisje.

BEN IK DOOD?

Hoe langer ik wakker ben, hoe helderder de stem wordt.

“Papaaaaaa”

XO

Een gedachte over ““Waarom Lig Ik In Bed Bij De Buurman?!?!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s