Even Over Boer Tom

Die kennen we nog wel toch? Boer Tom heeft een paar seizoenen terug in Boer Zoekt Vrouw gezeten, op zoek naar liefde. Je weet wel, die blonde stoot die het programma eigenlijk wel wat hipper heeft gemaakt. Al zeg ik het zelf.

Tom is tulpenboer. En dat is prettig, want Tom zal niet stinkend naar koeienschijt thuis komen. Tom lijkt me ook een gezellige zelfstandige vent die zelf nog eens een maaltijd klaar kan maken en dus niet loopt te zeiken over de kapot gekookte aardappelen die zijn wederhelft hem iedere dag voorschotelt. Want dat doen boeren. Misschien zeiken ze niet, maar ze verwachten wel dat hun vrouw iedere dag gekookt heeft en het complete huishouden doet. Een carrière als vrouw van een boer zit er niet in, laat staan een leuk baantje.

Wark’n zou je. Lekker thuus.

Toen ik vanmorgen wakker werd besefte ik me dat ik over boer Tom heb gedroomd. Nee, erotisch was het niet. Ik droomde dat we een date hadden. Gewoon gezellig wat drinken. En leuk dat het was joh! Ik zag het al helemaal voor me, samen tulpjes planten en plukken, lekker een kopje koffie met een kleffe plak cake tussen de middag, en ’s avonds eens even gek doen met een Knorr wereldgerecht. Bami of zo. Ik besloot om me DIRECT op te geven voor Boer Zoekt Vrouw. Maar even serieus, hebben jullie gezien hoe die mensen eruit zien? Dat gaan we dus ff niet doen. Veel te hoog gegrepen. Waaaayy out of my league.

Na mijn droom herbeleefd te hebben ging ik eens op onderzoek uit. Want wat weet ik eigenlijk van jou, Tom? Nou, vrij weinig dus. Ik heb je door Google heen getrokken en kwam erachter dat je nog maar 35 bent. Zo oud ben ik ook mentaal. Tien jaartjes verschil, daar voel je niets van. Tien jaar jonger, by the way. Laat ik mezelf wel goed verkopen hier. Ik zag een paar weken geleden ook dat je meedoet aan Eigen Huis En Tuin. Ook dat programma weet jij sexy te maken. Lodewijk is namelijk niet echt mijn type. Als ik eerlijk ben, kijk ik alleen maar door Thomas en jou. Al spring jij er uit met je blonde lokken.

Op nu.nl lees ik dat je aan Boer Zoekt Vrouw meedeed voor de aandacht, en dat je al een vriendin zou hebben. Je zou alleen maar beroemd willen worden. Weet je Tom, ik denk dat andere boeren gewoon stinkend jaloers op jou waren. En met die looks van jou kan je ook alleen maar beroemd worden. Wat moet je anders?

Op Instagram zit je ook. Ik heb je meteen gevolgd hoor. Wat ben je leuk zeg. Naast de selfies met koeien en tulpen kom ik ook een dame tegen. Potverdorie Tom. Ben je nou bezet? Dat hebben we niet afgesproken! Ik zie een mooie blonde dame, volgens mij heet ze Marieke. Hè, jammer. Maar zo gaat het leven. Ik hoop echt dat jullie samen heel gelukkig worden. Het moet maar bij dromen blijven dan. Wil je me iets beloven? Mochten jij en Marieke nou ooit uit elkaar gaan, wil je dan aan mij denken?

Jij weet vast raad met mijn tulpje 😉

XO

Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s