Verliefd Op Een Jongere Man.. Ben Ik Nu Een Cougar?

Of ik nu romantische chickflicks ga schrijven? Nee. Ja. Nu even wel. Dat doe je namelijk als je verliefd bent. Ik kan het ook niet helpen. Verliefd? Yup. Wat een toestand!! Zeg dat wel. Komt ‘ie aan hoor.

Op mijn werk was ik op een dag bezig om te socializen, want dat is goed voor je carrière, zeggen ze. Mijn oog viel op een lange, nieuwe jongeman. En ik zeg jongeman, omdat hij dus echt een jonge man is. Iedereen weet dat ik een zwak had voor veertig plussers, maar die tijd is voorbij. Net als de tijd dat ik op foute mannen viel. Mijn crush was welgeteld twee jaar jonger dan ik. We praatten, lachten, keken en flirtte stiekem. Op een vrijdagmiddag hadden we een borrel op de zaak, hij was er uiteraard ook bij. Het bedrijf waar ik nu werk zat op dat moment midden in een verhuizing dus overal stonden kasten en tafels, waardoor ladeblokken en bureaus dienst deden als stoelen. Ik schrok van mezelf toen ik erachter kwam dat ik hem leuk begon te vinden. Want hoezo vind ik iemand leuk die jonger is dan ik? Ik val op oud, dit kan niet. Dit is net als dat je een homo op vrouwen laat vallen, onmogelijk. Is hij niet nog een jongetje? Loopt hij niet met een Gucci tasje om zijn nek over het winkelcentrum en “chillt” hij in steegjes met een blikje RedBull? Drinkt hij nog Smirnoff Ice en koopt hij in een tussenuur nog frikandelbroodjes bij de Appie? Volgens mij niet, maar ik voelde toch de angst. De angst dat hij niet volwassen zou zijn. De angst dat ik verliefd zou worden en me ondertussen een beetje schaam omdat hij nog een jongetje is. En bovenstaande is natuurlijk overdreven want hij werkt fulltime dus hoe in hemelsnaam heeft hij een tussenuur.. Hij is ook geen 18 meer dus Lau, stel je niet zo aan, riep ik tegen mezelf.

Ondertussen heeft hij plaats genomen op een kastje en ik op een houten tafel die tegenover hem staat. We kijken elkaar echt te vaak aan. Een mannelijke collega zit er ook bij (zowaar op een stoel) en die heeft dondersgoed in de gaten hoe de vork in de steel zit. We drinken en we lachen, en ik bedenk me ineens dat ik zou eten bij mijn ouders. Shit. Ik haaste me naar mijn fiets en racete naar mijn ouders. Het weekend vloog voorbij en ik kon voor het eerst in mijn leven niet wachten tot het maandag was. Hij was op kantoor om op te ruimen en te helpen met de inrichting. Ik wist niet hoe vaak ik in het magazijn moest komen om hem te zien, en hij wist niet hoe vaak hij langs het raam moest lopen om even heel sexy nonchalant naar me te lachen. Ik kreeg er kriebels van. Hij was lang, knap, mannelijk, had humor en een super mooie lach. Grote handen en goede schouders, een prachtige kaaklijn.. Ik werd weer een spastische puber met zweethanden, teveel adrenaline, een bonkend hart en een chronische lachkick. Ik zat door mijn scherm heen te staren en besef me ineens dat ik helemaal nog niet weet of hij wel vrijgezel is. Zal wel niet. Zo’n leuke gozer moet een vriendin hebben, maar hij lijkt me niet het type dat zou flirten met anderen of vreemd zou gaan. Ik ga het maar vragen. “Goh hee ben je nog vrijgezel?” Nee. Het moet anders. Volgens mij vroeg ik hem of hij op zichzelf woonde of zoiets. Godzijdank zei hij ja. Hij heeft een huis en een auto. En een fulltime baan.

Stand Jongen – Man:

0 – 8597556

En ja, hij was nog vrijgezel. Oh mijn goden. Kort daarna heb ik onder het mom “Ik moet je wel kunnen bereiken natuurlijk, je weet wel, als collega zijnde” om zijn nummer gevraagd, en die kreeg ik. In. Tha. Pocket. Diezelfde avond appte hij al..

 

“When you learn to love yourself, your taste in men will change”

 

En dat zeg ik oe.

XOXO

3 gedachtes over “Verliefd Op Een Jongere Man.. Ben Ik Nu Een Cougar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s