Even Over Maandelijks Bloedverlies

Ik ben misselijk. Ik heb kramp in mijn buik, zeurende en misschien daardoor wel misselijkmakende pijn in mijn rug. Moet ik nou schijten of is dat mijn baarmoeder? Dat zijn de levensvragen op het moment. Ik ga toch naar de wc. Hup, tampon uit want anders pers ik hem eruit. Godverdomme au! Alsof ik mijn complete vagina binnenstebuiten trek, zo voelt het.

AAAAAAAUUUUUUUUWWWWWWWW

Ik zit. Er komt geen poep. Ik sta op. Weer een nog niet volle tampon verspild. In de wc ligt wc papier doordrenkt met bloed. Prachtig. Terwijl ik dit perfecte stukje kunst aanschouw probeer ik een nieuwe tampon in te brengen. Ik druk bijna mijn eigen schouder uit de kom omdat hij niet naar binnen wil, maar het lukt.

Even later drink ik mijn kruidentheetje braaf op en druk ik een Aleve Feminax naar binnen. Waarom doet het vandaag zoveel pijn? Ik wil mijn onderrug laten amputeren. Weet je wat, doe mijn hele romp maar. Dan ben ik maar een kop op pootjes met misplaatste armen.

Wat ga ik in godsnaam doen vandaag? Oh ja, boodschappen. Vriendin A. en ik hebben via Instagram een gesprek over onze kut humeuren en bedenken een plan om iets in de fik steken. Alleen maar een plan hoor, geen serieuze business. Een halfuur later pak ik de fiets om boodschappen te gaan doen. Het valt me op dat iedereen vandaag uitermate kut is. Mensen stinken. Mensen stinken overal. Ik verlaat de Jumbo met een reep chocola, een zak chips, een fles wit, en een fles Jack. Calorieën tellen niet als je ongesteld bent.

Eenmaal thuis aangekomen krijg ik een onbeschrijflijk verlangen naar seks. Maar ja, jammer. Waarom worden we altijd geil als we ongesteld zijn? Waar slaat dit op? Wat heeft het voor zin? Welke schipper vaart de rode zee? Ik hoop geen.

Ik heb het koud en heb weer het gevoel dat ik moet poepen. Na een kwartier tegen de verwarming aan te hebben gestaan is de kramp zo erg aanwezig dat ik bijna omval. Deze keer is het gelukkig mijn darm. Hè hè. Waarom glijdt mijn tampon altijd naar beneden als ik moet schijten.. pffff. Ik word chagrijnig. Ik word zo chagrijnig dat ik me afvraag hoe ik in godsvredesnaam ben als ik ooit zwanger raak. Die situatie is niet leefbaar. Ik ben al een monster tijdens mijn menstruatie. Een Satanistisch wijf die dingen in brand wil steken en kapot wil maken. Knappe vent die het daar mee volhoudt. Even vraag ik me af of ik mensen moet appen dat ik niet te genieten ben. Als een soort van waarschuwing of zo. Ik doe het niet.

Ik scroll door Instagram heen en begin de hele oceaan bij elkaar te janken omdat ik een kat zie die kennismaakt met een baby. Ondertussen blaft de hond van de onderburen. Ik pak een bus haarlak en begin als een bezetene op de grond te meppen.

“HOU JE BEK VIEZE GRAFHOND KUTBEEST JEZUS HOREN JULLIE DAT NIET OFZO??!!”

Daarna voel ik me schuldig omdat ik een hond uit heb gescholden en begin ik weer te huilen. Ik ga naar buiten om te roken en ik word vervolgens bloed chagrijnig omdat nog niemand de kerstversiering heeft opgeruimd.

En dat was mijn dag.

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s