Vies Manipulatief Ziek Stuk Stront

In mijn artikel Met Opgeheven Hoofd eindigde ik met de woorden “Ik voel me fantastisch”. Dat gevoel duurde welgeteld een halfuur, totdat ik een bericht kreeg van zijn ex. Zijn ex en ik kennen elkaar al een tijdje. We hebben verder geen contact, maar we hebben absoluut geen hekel aan elkaar. We mochten elkaar zelfs. Met dat in mijn achterhoofd wist ik zeker dat ze geen psychopathische stalker zou zijn die wilde stoken. Ze vroeg me of ik nog steeds aan het daten was met hem. Mijn hart sloeg even over. Ik wist dat er zo een bak stront over me heen zou komen. Ik zei ja. Ondertussen app ik in paniek vriendin Mo.

Mo wat moet ik doen waarom appt ze mij help wtf Mooooooo

Zijn ex vroeg daarna of het daadwerkelijk om hem ging. Het heeft even geduurd voordat ik daar een antwoord op had. Ik voelde me fantastisch, zoals ik al zei, maar ik wist dat er zo dadelijk keihard op mijn hart getrapt zou worden. Nog even genieten dus. Ik heb gebeden tot alle goden dat ze niet iets zou zeggen wat ik niet wilde horen maar het was al te laat. Ik zie screenshots binnenkomen. Kut. Eigenlijk hoef je daarna al niet eens meer verder te lezen want ik wist al genoeg. Helaas kan ik uit ervaring spreken dat dit eigenlijk nooit goed afloopt. Ik bereid me mentaal voor en open haar berichten.

“Je weet dus ook dat hij een vriendin heeft?”

BAM.

Heel even voel ik de grond onder mijn voeten wegzakken en het bloed uit mijn oren spuiten. Dit is De Italiaan deel twee. Dit is mijn narcistische ex deel drie. Van hen had ik het kunnen verwachten, maar van Man Met Camper absoluut niet. Ik zie screenshots. Screenshots van foto’s waar hij opstaat met zijn vriendin tijdens een weekje Parijs. Ik wist even niet zo goed wat en waar ik het moest zoeken maar ik vond het in de koelkast. Wijn. Nu. Het is 14:30, dit kan best. Een paar tellen later word ik in een groepsapp gegooid met zijn ex en zijn vriendin. Ik voel me even ontzettend klein. Dit kan een regelrechte slachtpartij worden met als hoofdgerecht de sidechick, of het wordt open kaart spelen zoals volwassen vrouwen dat doen. Dat laatste was gelukkig het geval. De screenshots vliegen me om de oren en ik doe braaf mee. De keren dat hij mij heeft afgezegd omdat meneer toevallig ziek was, was hij bij zijn vriendin. De keren dat hij haar liet vallen, zat hij hier bij mij op de bank. Het is een duidelijk verhaal, deze man is knettergek.

Even later krijgen we gezelschap van ex nummer twee. De dame die hem zogenaamd benauwde omdat ze haar wensen uitsprak. En raai es wat? Dat was een leugen. Ex nummer één zou vreemd zijn gegaan. Je raadt het al hè? Zijn vriendin en ik kregen dezelfde selfies van hem toegestuurd. Maar genoeg over hen. Hij is in iedere relatie vreemd gegaan! Dan ben je een echte vent hoor.

En weet je, de Italiaan, dat was een hunk. Die man was zo bloedmooi en perfect, daar had ik het van kunnen verwachten. Mijn narcistische ex was ook een knappe man met veel charisma, daar verwacht je het ook van. Maar Man Met Camper, nee. Hij is geen hunk. Ik heb tijdens onze dates drie keer gehoord hoe out of his league ik ben. Van anderen welteverstaan. En ik zal je eerlijk zeggen, dat bèn ik ook.

Ik zal even rechtstreeks tegen je praten want ik weet dat je dit toch wel leest. Je vroeg me vriendelijk niet over je te schrijven en de artikelen over Man Met Camper te verwijderen. Maar kom nou, heb ik ooit naar een man geluisterd? Toen we samen uit eten waren zei ik tegen je dat ik mannen door het slijk haal via dit platform wanneer ze zich niet weten te gedragen. Ik zag de angst in je blauwe ogen. Heel even voelde ik het. Net als dat ik voelde dat je een vriendin hebt. Of moet ik zeggen had? Je zei dat je verliefd op me was. Toen je dat zei zat je lul godverdomme in me. Je keek me recht in mijn ogen aan en je zei het zonder te blikken of blozen. Ik wilde terug roepen Spuit Me Vol! maar dat was een andere lul. Ik vind het ook niet zo gek dat we pas na vier maanden seks hebben gehad, jij deed het iedere dag met een ander dus ik was een soort oase van rust met mijn bindingsangst. Ja, die seks met jou. Je vriendinnetje lag in het ziekenhuis en jij loopt mij aan te douwen. Applaus. Ik kan niet zeggen dat het slecht was. Mijn ex was beter, maar na jouw lul kon ik nog wèl gewoon lopen de volgende dag en dat heeft ook zijn voordelen. Je hebt een camera in je woonkamer hangen, ik heb altijd al een BN-er willen zijn. Jouw vriendinnen kregen mooie cadeau’s van je. Auto’s, sieraden.. Het enige dat ik kreeg was een tikkie na onze eerste date en wellicht nu ook een SOA. Ik hoop dat je me niet per ongeluk zwanger hebt gemaakt aangezien je wat moeite had met het condoom. Ik zeg niet dat je een kleine leuter hebt maar als condooms van je pik afglijden zijn ze vaak nèt iets te groot schatje.

Mij kapot maken lukt je niet lieverd. Of prefereer je de woorden “lief” en “leukerd”? Om iemand te breken heb je namelijk een bepaalde kracht nodig en daar beschik jij bij lange na niet over. Ik ben trots dat ik mij open durfde te stellen, ook al was dat bij jou. Ik ben trots op het feit dat ik verliefd op je was en mijn liefde heb kunnen geven. Dàt, is kracht.

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s