Frustraties Alom.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, mannen zijn bar en bar slecht in een vrouw seksueel genot geven. De seks an sich kunnen ze allemaal nog wel (sommige ook niet) maar de aanleiding naar seks, jongens. Kijk, er zijn mannen, en dan doel ik op narcisten, vreemdgangers, players, die precies weten hoe ze te werk moeten gaan. Zij hebben zoveel vrouwen gehad dat zij onze vagijn als hun broekzak kennen. Deze mannen weten het verschil tussen een clitoris en een DJ booth en maken je het maar wat graag naar je zin in bed. Of op de keukentafel. Begrijp me niet verkeerd, we zijn dankbaar voor deze wezens maar kom nou, geen enkele vrouw die bij haar volle verstand is blijft bij zo’n vent. Vroeg of laat scheiden de wegen en vallen we voor onze soulmate *kots* en gaan we daar mee verder. Want hij is lief, knap, attent, loyaal, ruikt lekker, heeft een fijne baan, is stabiel, hij houdt echt van je en jij van hem.

Maar. Deze mannen, de lieve leuke grappige bla bla mannen, kunnen wel even een opfriscursusje gebruiken wat seks betreft. Want het één compenseert het andere hè mensen? Dat is zo. Want is jouw vent zoals bovenstaande? Lief, humoristisch en attent? Goede normen en waarden? Kinderwens maybe? Dan durf ik nu te wedden dat hij een micropenis heeft of vet kut is in bed. Niet waar? Dan ben je nog te verliefd op hem. Ook niet waar? Dan valt hij in de categorie vreemdganger. Nu niet, maar dat komt nog wel, geloof me. ALLE MANNEN waar ik vroeger een vrij hoge pet van op had, waar is respect voor had, zijn vreemd gegaan. Het is gewoon de keiharde waarheid, iedereen gaat vreemd. Misschien niet nu, maar uiteindelijk wel. En als hij het niet doet, doe je het misschien zelf wel.

Er is nog welgeteld één man in mijn leven van wie ik overtuigd ben dat hij niet vreemd zou gaan en dat is mijn jongere ex. Hij was lief leuk en bla bla, maar je raadt het al, ik werd er niet wild van. Ondanks dat hij knap was en de hele reutemeteut, wanneer ik naar hem keek ging het beneden niet kloppen. De seks was super, maar het voorspel, nee. Zijn piemel was meer dan prima, ik hield van hem, maar ik wil wild worden van een vent en dat miste ik.

Goed. Dat soort mannen. Kunnen. Niet. Vingeren. Of beffen. Wat is dat? Zijn ze bezig hè, terwijl die kut tv aan staat. Niet eerst een lange kus, een oprechte vraag uit interesse, geen sexy blik, nee. We staren stoïcijns naar een beeldscherm en ineens ligt er een hand op mijn been die binnen VIJF MINUTEN in je broek zit. Vriend. Ik ben een vrouw. Ik heb stimulatie nodig. Sorry hè, als ik niet opgewonden raak van National Geo fucking Graphic. Ik kan niet uit het niets opgewonden raken. Wij hebben uitzicht nodig op iets moois, we moeten het lekker warm hebben, we moeten zien, horen, proeven en ruiken. En met ruiken bedoel ik Chanel of Narciso Rodriguez, geen Heineken of Van Nelle. En weten jullie dat je ons ook kunt strelen? Of plagen? En weten jullie dat onze clitoris GEEN LIFTKNOP IS WAAR JE OP MOET BLIJVEN DRUKKEN OF SLAAN??! Of dat je denkt dat het wel goed is als je ff je vinger er langs haalt en er dan maar bovenop gaat?

Er is ooit een keer geweest dat ik daar lag. Het ging gewoon te hard en dan begint het pijn te doen. Mannen hebben ook van die harde klauwen en snappen niet dat je op zo’n delicaat stukje huid zachtjes moet doen. Daar lag ik. Hartstikke strontverliefd op hem dus ik durfde niets te zeggen. In mijn hoofd zei ik het wel, maar meer op een “je hoeft godverredomme geen tunnel te graven” manier. De genuanceerde manier werd “ff wat zachter schat”. Je leest het hè? ZACHTER. Hij ging langzamer. Ik was er klaar mee. Twee keer kreunen en “Wauw schat ik ben net zo lekker klaargekomen echt niet normaal pff nou nou poeh poeh”

En zo gaat dat dus met iedere man die normaal is. Ze denken ook allemaal dat ze zo allejezus goed zijn. Dat er geen enkele andere man op deze aardkloot rond loopt die het net zo goed of zelfs wel beter kan. En ik weet dat er nu mannen zijn die dit lezen en denken “Dan ken je mij nog niet” maar laten we heel eerlijk zijn, wil ik jou wel kennen?

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s