Netflix And Chill. Zonder, Uhh.. Chill

 

Soms hé, soms wil een vrouw gewoon seks. Seks zonder consequenties, seks zonder relatie en vooral seks zonder binding, zonder gevoel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nooit super erg behoefte aan heb, maar soms.. dus wel. Zo ook laatst. Ik had gewoon zin om een potje te uhh, mens erger je nieten. Aangezien ik geen scharrel of ander potentieel penismateriaal heb, behalve eentje van siliconen dan, moet ik het buiten de deur (of nachtkastje) zoeken. Een penis met een mens er aan vast. Op Tinder was het verschrikkelijk, zo ook op Bumble. Wat moet ik dan? Herinneren jullie je mijn buurman nog? Nou, dat dus.

Einde.

Nee grapje. Ik wist dat hij nog vrijgezel was en wanneer ik hem zou appen, hij zou komen. Zo gezegd zo gedaan. Hij had een sexy selfie met half ontbloot bovenlijf geplaatst op zijn WhatsApp status. Geweldig bruggetje.

“Sta je je nu uit te kleden in de lift?” Appte ik.

“Ja, wil je me de volgende keer komen helpen?” Reageerde hij.

Zo. Dat was makkelijk. We appten wat heen en weer en de volgende dag hadden we een platte seksdate. 

De avond brak aan en zoals jullie van me gewend zijn heb ik mij uiteraard braaf geschoren en zo goed als gedesinfecteerd. Ik ben er klaar voor. De bel gaat. Hij staat voor de deur en komt binnen. “Hee hoi hallo ja kom binnen wat wil je drinken ga zitten hoe is het?” Voor stiltes ben ik nooit bang als ik met hem ben want dat is bijna onmogelijk. De man lult lekker weg. Na een halfuur ongemakkelijk om elkaar heen draaien en dom geouwehoer staan we in mijn gang en kust hij me kort maar krachtig. “Ik moet ff pissen zegt hij. Zoals je begrijpt was ik erg ontroerd door dit romantische gebaar en zocht ik steun bij mijn aanrechtblad. Ik hoor de wc doortrekken en schenk nog een Sauvignon Blanc in en een wodka, ja daar komt ‘ie, geen RedBull, nee, Golden Power. Van de Aldi. Je weet wel, die mierzoete troep die je vroeger in je tussenuur haalde bij de super. Golden fucking Power. Ik schenk het in EEN PLASTIC BEKER DIE HIJ ZELF HEEFT MEEGENOMEN. Nou mensen, als jullie hier niet geil van worden dan weet ik het ook niet meer. Hij komt naar me toe en pakt me vol op mijn smoel. Hard. Zo hard dat ik bijna een tand door mijn lip boor. Nee hoor, dat is niet waar. Maar wel hard. En nat ook. Ik hou niet van natte zoenen en al helemaal niet als ze naar Golden Power smaken. Hij grijpt me vol in mijn poes en begint als een bezetene te kneden alsof ik één of andere gerezen deegbol ben. Tijdens dit optreden pakt hij mijn hand en brengt hem naar zijn lul. Gelukkig wordt er nog iemand opgewonden. 

Wat er precies gebeurde weet ik niet, maar dit moment kwam dus ineens ten einde. We gingen op de bank zitten en hebben het over het Corona virus (toen nog net vers uit China mensen, geen paniek). We praten en lachen weer. Af en toe geeft hij me weer zo’n natte lebber. Ik heb geprobeerd om het lekker te vinden maar het lukte me niet. De poes werd ook niet gelukkig van deze situatie dus je begrijpt dat het een uitgedroogde vlakte was daar beneden. 

“Ik ben zo dronken” zegt hij. “Volgens mij lukt het me niet meer”

En nu hoor ik je denken, gelukkig, dan ben je er vanaf! Maar nee. Weet je wat yours truly zei? 

“Zullen we het gewoon even proberen?”

Stomme mongool. Ja, dat zei ik dus echt. Wat me in godsnaam bezielde weet ik niet, maar ik zei het, en het gebeurde. Hij begon weer te kneden zonder opwarming of wat dan ook en we kusten met HEEL VEEL TONG. Na een paar minuten kwamen we tot de conclusie dat deze Netflix and chill date toch echt afgesloten zou worden zonder chill. We zijn er even stil van. Gelukkig doorbreekt hij de stilte.

“Ik moet schijten jonge”

Ik viel in katzwijm. Kort daarna ging hij naar huis en we hebben elkaar nooit meer gezien of gesproken. 

 

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s