Plastic Fantastic

Als vrijgezel (of niet vrijgezel ook trouwens) mis je behalve een schouder om op te janken en een partner om te knuffelen soms intimiteit. Intimiteit in de vorm van seks. Batsen, neuken, rampetampen, vrijen, van bil gaan, een nummertje maken, ff d’r op, noem het wat je wil. Nu kan ik een heel artikel wijden over hoe je je niet eenzaam moet voelen en hoe fantastisch het leven wel niet kan zijn in staat van vrijgezelligheid maar aangezien er hierboven geen Libelle op de header staat laat ik dat even gaan.

Een hele tijd geleden had ik uit pure frustratie een siliconen penis besteld. Want ja, je vingers zijn leuk hoor, maar ik heb vrij lange nagels dus voor het echte werk heb ik toch echt iets anders nodig voor ik mezelf open haal. Het ding was van normaal formaat en vrij hard, eigenlijk niet zo prettig voor inwendig gebruik. De plastieken penis had een eikel met een dikke harde rand waardoor het tijdens de daad voelde alsof ik mijn complete baarmoeder vacuüm trok. Er ging een poos overheen toen ik na een stuk of tien goedbedoelde adviezen opzoek ging naar een vibrator. Mijn ervaring met een vibrator was niet erg goed. Mijn allerliefste gekkie ex toverde ooit zo’n gladde trilstaaf tevoorschijn en het enige wat hij deed was het ding neerleggen op mijn flamoes. Ja. Werd ik persoonlijk toch niet erg wild van. Tijd voor de revanche. Ik bezocht een aantal sites en na wat ongeduldig scrollen legde ik een realistische vibrator compleet met balzak en aders in mijn digitale winkelmandje. De volgende dag zat ik thuis te werken achter mijn laptop.

“TUDELEDELUDELUDELU”

Dat is mijn bel. Ja, die gaat echt zo.

“Jongens wacht ff, mijn dildo komt eraan”

Zei ik niet hoor. Ik loop naar de voordeur en de bezorger legt een grote witte doos op mijn deurmat. Ik verwonder me over het formaat van de doos, maar het gebeurt wel vaker dat winkels hun producten in een achterlijk grote doos stoppen gevuld met luchtzakken. Ik gooi het ding op mijn aanrecht en maak het open. Op het moment dat ik de flappen van de doos opzij duwde en een sneakpeek kreeg van de plastieken penis kreeg ik al een lichte zenuwinzinking. Ik neem het gevaarte uit de doos en mijn ogen worden zo groot dat ze bijna uit hun kassen schieten. Blijkbaar had ik niet naar de afmeting gekeken want het ding was GIGANTISCH. Om een beeld te schetsen, het was even lang als mijn onderarm en zo dik als een gemiddeld uhh, bierblik? Ja, dat klopt wel aardig. Goeiedag zeg. Ik maak een mini vlogje van deze toestand en verzend het filmpje in de groepsapp naar vriendin A en vriendin S. Mijn god. Als een man dit tussen de benen heeft hangen kleed ik me weer aan en ga ik weg.

Na deze aanfluiting had ik dus nog steeds geen bed amusement. Op naar de volgende plastiekenpenisonderneming. Na wat heen en weer gewiebel heb ik opnieuw een penis besteld. Dit keer eentje van een iets normaler formaat. Het is eigenlijk gewoon een trillende lul. Ik heb besloten om hem Jurriaan te noemen. Jurriaan is een soort van ex van me ( die vent uit Utrecht ) en hij had een goede piel met een flauwe bocht erin. Dat heeft deze siliconen vriend ook. Hij hangt een beetje naar rechts, vind ik persoonlijk geen enkel probleem. Jurriaan trilt goed, niet te hard en niet te zacht. Er ging een wereld voor me open. Het ding lag nog maar twee dagen in de kast en was al vijf keer gewaardeerd door yours truly. Er zit ook een zuignap aan zodat je het ding op de grond kan vastmaken en als één of ander slangenmens, want ik ben daar niet lenig genoeg voor, erboven kunt hangen en je ding kunt doen. Je kunt hem zelfs aan het plafond vastmaken als je wil, of aan de ventilator als je graag geswaffeld wil worden, niets is te gek voor onze Jur.

Aangezien ik jullie langer ken dan vandaag en ik niet van gisteren ben besef ik me maar al te goed dat jullie natuurlijk ontzettend nieuwsgierig zijn geworden naar hoe het mannelijk trots van onze Jur erbij hangt. Als je hier klikt kun je hem bewonderen. Let op, niet aanklikken op je werk op een groot scherm. En het is geen letterlijke kopie hé mensen. Want niks is letterlijk hier. Net als dat hij niet echt Jurriaan heet, ik heb nog wel een beetje fatsoen. Zal ik even profi doen? Komt ‘ie.

 

De gebruikte namen zijn om privacyredenen gefingeerd

 

XO

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s